Cursus

Wat betekend het om bij Fashion&Repair naar de naailes te gaan:

  • Een paar uurtjes voor jezelf
  • Samen creatief bezig zijn
  • Je eigen outfit maken

Heb je nog op geen enkele manier ervaring met dit mooie vak?eerste cursus object

Om het gevoel te krijgen dat je meteen iets kan maken wat functioneel is, waardoor je als cursist met veel enthousiasme aan de lessen kan beginnen, heb ik er bij Fashion&Repair voor gekozen om te beginnen met een sjaal, van een tricot, in een eigen gekozen kleur, gecombineerd met kant, voor een apart accent, wat direct draagbaar is.

Of kies je voor een simpel rokje als eerste project, zoals hier op de foto, waarbij je, als je wil, meteen al een paar leuke uitdagingen tegenkomt.

Heb je al de nodige ervaring met het vak?Een tas met meer uitdagingen.

We kunnen dan, in overleg, beginnen met bijvoorbeeld deze tas, waarbij je voor jezelf goed naar de functionaliteit kijkt, wat betreft indeling.

Ik kan zien wat je kan, wat je moeilijk vind, welke aandachtspunten er zijn en hoe je werkt, en je hebt meteen een super handige tas om je naaibenodigdheden mee naar de les te nemen

Hierna gaan we kijken wat een volgend project wordt, op jouw niveau. In overleg ga ik je adviseren over de moeilijkheidsgraad die je kiest. Hierbij probeer ik je steeds weer opnieuw uit de dagen, zodat de werkstukken nog beter, nog mooier, en uiteindelijk ook moeilijker worden.

Belangrijk is dat je de lessen leuk vindt, dat je leuke werkstukken maakt, die je graag zult dragen.

We werken in een groep van 3 personen, 2½ uur, 1x per week, voor € 32,50 per maand, te voldoen de 1ste les van de maand.
Verder gelden de volgende spelregels:

  • De lessen zijn van september t/m juni. Eigen vakantie tijdens de 10 maanden dat je les krijgt, worden gewoon door betaald, evenals vakantieperiodes in deze tijd
  • Inhalen van lessen is alleen mogelijk indien er in een andere groep iemand uitvalt
  • De opzegtermijn is 1 maand vooruit

Neem vrijblijvend contact op als je net zo enthousiast bent geworden als ik.

Vind je het leuker om af en toe eens wat leuks te maken, ga dan naar ‘workshops