Aanbod

Het aanbod dat voor u klaar ligt, is zeer divers in de breedste zin van het woord. Van oud, versleten tot een prachtige nieuwe creatie. Maar ook voor herstelwerkzaamheden bent u bij mij aan het juiste adres. Kortom, voor een uitgebreid en uiteenlopend pakket van coupeuse werkzaamheden, sta ik voor u klaar.

Reparatie en verstelwerk van bijvoorbeeld:

  • Een nieuwe outfit, maar het is net iets te lang, te kort, ietsje te wijd of iets te eng  (met  nog voldoende ruimte om aan te passen)
  • Een kapotte rits in broek, jas of vest
  • Een scheur in een broek, die nog te goed is om weg te doen

Bovenstaande werkzaamheden kunnen allemaal verholpen worden.

Nieuw op maat:

Een favoriet kledingstuk wat eigenlijk helemaal versleten is, maar wegdoen is geen optie, want het zit zo lekker. In dat geval kan ik het oude kledingstuk namaken van een nieuw fris lapje stof, in uw eigen smaak.

Eens iets helemaal anders? Een nieuwe creatie, te vinden in bv ‘Knipmode’. Misschien hebt u wel een leuke creatie in uw hoofd. Haal een lapje stof en ik maak wat mogelijk is. Hierbij bied ik de mogelijkheid om samen te kijken (tegen een kleine vergoeding), welke stof voor welk kledingstuk geschikt is, én bij u past.

Nadat we samen gebrainstormd hebben over wat wel of niet realiseerbaar is, wat wel of niet bij u past, en we tot overeenstemming zijn gekomen, kan ik beginnen aan het maken van uw nieuwste outfit. Uw wensen zijn ten allen tijden bepalend.

Bij alle werkzaamheden ga ik zeer zorgvuldig om met uw kleding cq stof en wensen. Een goede samenwerking met wederzijds vertrouwen, is in deze een belangrijke factor.

Wat het u allemaal gaat kosten, vindt u in de prijslijst.